light just got smarter

Haal het maximale uit je in-lite verlichting: gewoon vanaf de bank of vanonder je overkapping vandaan. Zonder ervoor op te staan, bedien je jouw tuinverlichting eenvoudig én slim met de in-lite app.

Haal het maximale uit je in-lite verlichting: onderweg naar huis of gewoon vanaf de bank. Zonder ervoor op te staan, bedien je jouw tuinverlichting eenvoudig én slim met de in-lite app of met je smart home-systeem.

De mogelijkheden met de buitenverlichting van in-lite zijn eindeloos prachtig. Magisch mooi zelfs. En wist je ook dat we de verlichting slimmer maken? Slimme verlichting die middels het in-lite smart-systeem de meest mooie toepassingen laat zien. En alles is heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

PLUG & PLAY
Installeer in-lite in drie stappen
Transformator
installeren
Kabel
aanleggen
Armaturen
aansluiten

Maak kennis met
SMART HUB-150

Onze transformator SMART HUB-150 maakt het mogelijk om alle functionaliteiten van slimme verlichting toe te passen. Deze slimme transformator is eenvoudig aan te sturen via een smart home-systeem en de in-lite app.

  • Meest gekozen in-lite transformator
  • Automatiseer de bediening van je verlichting tot wel 5 routines
  • Uit te breiden met de draadloze bewegingssensor SMART MOVE
  • Aansluitwaarde van 150 VA

De in-lite app

Stel zelf je in-lite buitenverlichting in met de in-lite app. Bepaal hoeveel licht je in je tuin wil, de juiste kleursetting en het dimmen van de slimme verlichting. Helemaal zoals jij het wil. Zo creëer je de juiste sfeer bij elke gelegenheid.

Bekijk de in-lite app

"Hey in-lite"

Bedien eenvoudig en comfortabel al je slimme apparaten en in-lite tuinverlichting in één systeem met je smart home-systeem zoals Amazon, Alexa, Google Home en Apple Homekit. Daarmee heb je al je slimme apparaten in en buiten huis overzichtelijk verzameld in één systeem. Bovendien biedt het je de mogelijkheid om jouw tuinverlichting op afstand te bedienen en met spraakcommando’s in en uit te schakelen.

 

smart home-systeem - in-lite smart home-systeem - in-lite

Maak je systeem compleet

Van een draadloze bewegingssensor waarmee je verlichting aangaat als je naar je voordeur loopt tot 

In 4 stappen een lichtplan

Om de ideale buitenverlichting in je tuin aan te leggen, begin je bij het maken van een lichtplan. Zelf een lichtplan maken klinkt misschien ingewikkeld, maar met onze 4 stappen maak je heel snel en eenvoudig een lichtplan voor jouw tuin.

Zo maak je een kabelplan

Je hebt een lichtplan opgemaakt voor jouw tuin en dit wil je natuurlijk realiseren. Om een ideale basis te leggen start je bij het maken van een kabelplan. Zelf een kabelplan maken klinkt misschien ingewikkeld of technisch, maar met onze 3 stappen maak je heel snel en eenvoudig een kabelplan voor jouw tuin.

Hulp nodig?

Weet je niet zeker welke verlichting het beste past bij jouw tuin? Onze keuzehulp tool helpt je te bepalen welke buitenverlichting jouw tuin het beste verlicht.

Op zoek naar ideeën met tuinverlichting? Bekijk onze blog pagina. Deze staat boordevol met inspiratie en andere leuke tips.

Back to top