Een sprookje in Leiden

Dit gave project van Erwin Stam is een van de vele werken die we met elkaar gedaan hebben. Erwin is één van de top architecten in Nederland. Hij ontwerpt de tuin en wij maken het lichtplan. Erwin staat bekend om zijn brede plantenkennis en zijn tuinen zijn dan ook voorzien van veel verschillende soorten vaste planten, varens en heesters. Dit maakt zijn projecten extra gaaf om te verlichten.

 

 
 

Top architect Erwin Stam

Dit project in Leiden is een echte Erwin Stam tuin met duidelijke zichtlijnen naar de witte wand. We hebben ervoor gekozen deze extra te accentueren door drie ACE UP-DOWNS hierop te plaatsen. De bomen links en rechts van de wand zijn verlicht met BIG FLUX waardoor een compleet beeld ontstaat. De bomen en planten in de tuin zijn verlicht met MINI SCOPE, MINI SCOPE, SCOPE en BIG SCOPE. Dit zijn spots met verschillende lichtsterktes en hoeken waardoor er een mooi veelzijdig lichtbeeld in de tuin ontstaat.

Particuliere tuinen

Het project in Leiden is tot op de dag van vandaag één van de mooiere particuliere tuinen die we verlicht hebben. De locatie, de beplanting en het formaat maakt het een unieke locatie waarin het licht voor een extra dimensie zorgt. Uniek in zijn soort.

Wil jij ook weten wat verlichting kan doen met jouw tuin?

NEEM CONTACT OP

Back to top