Schuttingen & Tuinmuren verlichten

 

Schuttingen en tuinwanden met licht

 
 

Tuinwanden en schuttingen plaats je meestal om privacy te creëren. Maar naast functioneel kan een tuinafscheiding, schutting of tuinmuur ook mooi zijn en sfeer geven aan je tuin. Met buitenverlichting wordt het een bijzonder tuinelement dat vooral ’s avonds veel sfeer geeft. Maak van je tuinwand een lichtwand!

Veilige schutting

 
 

Geef jij de voorkeur aan een functionele schutting of tuinwand? Door wandlampen net boven de grond op de tuinwand te installeren, verlichten ze een aangrenzend tuinpad. Hiermee is je schutting sfeervol verlicht, maar zorgt het er bovendien ook nog eens voor dat je ’s avonds veilig door de tuin kunt lopen. Je kunt hier bijvoorbeeld de BLINK of WEDGE voor gebruiken.

 

Tuinwanden met spots

 
 

Wist je dat de MINI SCOPE ook geschikt is voor montage aan de schutting of muur? Deze kleine spot wordt standaard geleverd met een beugel en daardoor ideaal om aan de schutting te monteren. Hiermee kun je een tuinbank of loungestoel uitlichten. 

Sfeervolle tuinwand

 
 

Staat er een lounge- of eethoek bij de schutting of tuinwand? Installeer dan wandlampen hoog op de tuinwand om deze te accentueren. Hou je van architectonisch strak licht, kies dan voor armaturen uit de ACE lijn. Voor ronde armaturen met zachter sfeerlicht is de BLINK geschikt.

Back to top