Terrassen & Overkappingen verlichten

 

Terras, Loungehoek & Overkapping verlichting 

 

Buiten is dé plek om te ontspannen en te genieten van goed gezelschap en lekker eten. Een mooi terras, fijne loungehoek of praktische eetset met buitenkeuken zijn hierbij niet meer weg te denken. En met een overkapping zit je ’s avonds en zelfs in het voor- en najaar heerlijk lang buiten. Uiteraard wel met de juiste buitenverlichting!

 

 

Verlichting in de overkapping

 
 

Je kunt voor verschillende typen licht kiezen om je overkapping te verlichten. Zo kun je met buitenspot/wandlamp MINI SCOPE gerichte bundels licht in de hoeken van de overkapping plaatsen om je loungehoek uit te lichten. Maar je kunt er ook voor kiezen om wandlampen BLINK of ACE DOWN op de wanden te installeren die naar beneden schijnen.

 

 

 

Terras verlichten

 
 

Het terras met je eet- en/of loungeset is een belangrijke plek in je tuin; je brengt hier vaak de meeste tijd door. Om je terras goed en sfeervol te verlichten accentueer je deze met bijvoorbeeld geïntegreerde grondspots. Plaats kleine spots als de FUSION 22 in een strakke of juist speelse lijn. Of verwerk de iets grotere FUSION spots in de hoeken van je terras. Deze spots geven een subtiele gloed af, waardoor je niet door het licht verblindt wordt als je buiten zit. En wel zo makkelijk, met behulp van accessoires BOX 100 zijn de spots eenvoudig te verwerken tussen je bestrating of bijvoorbeeld in grind. 

Back to top