Oprit verlichting & tuinpadverlichting

 
 

Ook ’s avonds wil je goed je weg kunnen vinden rondom het huis en in de tuin. Licht helpt je hierbij. En dat gaat wat ons betreft verder dan alleen een lamp bij de voordeur en de schuur. We laten je graag zien hoe je op sfeervolle wijze je entree, tuinpad, garage of oprit kunt verlichten. 

 

Sfeervol tuinpadverlichting

 
 

Wil je ’s avonds makkelijk je weg door de tuin vinden, dan is het handig je tuinpad te verlichten. Uiteraard kun je dit doen door staande lampen zoals LIV te plaatsen. Wil je iets unieks? Ga dan aan de slag met verschillende afmetingen en creëer jouw eigen sterrenpad. Wissel keine led lampjes als FUSION 22 en HYVE 22 af met grotere led armaturen  FUSION en  HYVE. Door de afwisseling van lichtrichtingen en intensiteiten vind je in het donker makkelijk je weg in de tuin en zorgt de afwisseling voor een sfeervol en natuurlijk effect.

 

Oprijlaan en oprit verlichting

 
 

Buitenverlichting is niet alleen mooi om in je tuin te plaatsen, maar zorgt er ook voor dat je eenvoudig en veilig een oprijlaan, pad, parkeerplaats en oprit oprijdt. In het donker zorgt verlichting dat je goed zicht hebt op de weg en pad van en naar je huis. Er zijn verschillende manieren om je oprijlaan en oprit te verlichten. Kies voor staande buitenlamp ACE of EVO om brede paden en opritten te verlichten. Heb je een laag muurtje naast je oprit, gebruik dan de BLINK. Een andere manier is om overrijdbare grondspots in je bestrating te integreren. 

 

Trapverlichting tuin

 
 

Heb je hoogteverschillen in je tuin, zoals opstapjes en trapjes? Deze kunnen ’s avonds erg verraderlijk zijn. Voorkom struikelen door grondspot FUSION of  HYVE in de traptreden of opstapjes te verwerken. Of installeer net als bij de oprit wandlampen op een zijmuur met de CUBID.

Back to top