TUINVERLICHTING IS MEER DAN ‘GEWOON’ EEN LAMPJE IN JE TUIN

Je huis en tuin zien er overdag schitterend uit, maar zodra het donker wordt, ontbreekt er iets. Je wilt in het donker toch ook genieten van die prachtige tuin? Of gemakkelijk bij de voordeur komen als je ‘s avonds laat thuiskomt? Eigenlijk is het heel simpel. Wat er ontbreekt is licht. Niemand zit erop te wachten om al struikelend over gereedschap, speelgoed of andere spullen jouw weg te vinden. Met de juiste tuinverlichting creëer je gemakkelijk en snel zicht. Maar ook veiligheid én sfeer.

In combinatie met een mooie lounge set, kleurrijke bloemperken, een border van planten of een vrijstaande boom is licht zowel functioneel als sfeerbepalend. Wellicht sta je er niet zo bij stil, maar de juiste verlichting is een must voor elke tuin. Zie je tuin als een verlengstuk van je huis. Ook daar is licht heel belangrijk én bepalend. Waarom zou dat voor jouw tuin niet gelden?

Of je nu graag van binnenuit uitkijkt op een mooie tuin of liever tot ’s avonds laat heerlijk buiten zit; tuinverlichting zorgt voor de juiste sfeer en veiligheid. In de avond als de lichten aangaan ontstaat er een compleet andere wereld. Zeker met tuinverlichting dat vergelijkbaar is met het licht van de zon. Door de hoge kleurechtheid ervaar je het magische gevoel van natuurlijk licht. Zo maak je buiten bijzonder!

En wist je dat de mogelijkheden met tuinverlichting eindeloos zijn? Het is niet ‘gewoon’ een lampje in je tuin dat je ‘even’ aan- en uitzet. 
Maar waar begin je nu als je verlichting voor de tuin gaat uitzoeken? Welk element van je tuin wil je verlichten? Zoveel vragen maar gelukkig minstens zoveel mogelijkheden. Bij in-lite snappen we dat je niet ‘gewoon’ op zoek bent naar een lampje in je tuin. Je bent op zoek naar de juiste sfeer. Naar een prachtig geheel. En wij kunnen jou daarbij helpen. Hoe wij dat doen? Door hieronder zoveel mogelijk vragen te beantwoorden om jou te helpen met het kiezen van de juiste tuinverlichting.

Back to top