Weer verliefd ♥ op je tuin - Cristel & Sandro

Elke week gaan Viktor en de stylisten van vtwonen in 'Weer verliefd op je huis' de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun eigen huis of tuin.

14 mei waren Cristel en Sandro aan de beurt. Cristel en Sandro zijn anderhalf jaar geleden samen gaan wonen. Ze hebben al wat moois gemaakt van hun interieur, maar bij de tuin konden ze nog wel wat hulp gebruiken.

vtwonen hielp ze hierbij en uiteraard hebben wij geholpen met het lichtontwerp. Lees verder voor meer informatie over de buitenverlichting.

 

 

wensen
van de bewoners
 

De bewoners hadden ieder een aantal wensen voor de tuin. Zo wilde Cristel een romantische tuin met veel groen, diverse zitjes en vooral heel veel zon. Sandro wilde juist een praktische tuin met een BBQ, grote tafel, tegels en veel schaduw. Het doel was om uiteindelijk deze wensen te combineren in een mooie gezinstuin die goed bij het huis past en waar de kinderen zich ook in thuis voelen. We denken zeker dat dit gelukt is!

 

 

 

Resultaat lichtplan

Voor het lichtplan is een combinatie van functionele, sfeervolle en decoratieve verlichting toegepast. Om eenheid te creëren is er voor armaturen met een cortenstalen finish gekozen,

deze passen mooi bij de cortenstalen borders. In de borders met lage beplanting zijn de LIV LOW CORTEN lampen geïnstalleerd. De LIV geeft mooi rondom licht en brengt het groen tot leven.

Aan de schutting en aan de muur hangen ACE DOWN CORTEN wandlampen. Deze zijn ideaal voor het uitlichten van de zithoek en de BBQ en creëren ook nog eens een mooi lichtspel.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Back to top