Jouw voortuin
kan niet meer zonder verlichting
 

Als je denkt aan tuinieren, dan denk je meestal aan de achtertuin. De voortuin is echter bijna net zo belangrijk. Het is tenslotte het eerste wat je gasten zien als ze bij jou langs komen. Maar hoe maak je een voortuin 's avonds gezelliger? Met buitenverlichting natuurlijk! Samen met Eigen Huis & Tuin laten we je zien waarom ook jouw voortuin niet meer zonder buitenverlichting kan. 

 

 

 
het visitekaartje van je huis
aan de slag met buitenverlichting
 

In deze aflevering van Eigen Huis & Tuin ging Tom in Rijswijk aan de slag met de voortuin van Chiel en Frouzan. Vanuit deze voortuin hebben ze een prachtig uitzicht over het Rijn-Schiekanaal, maar erg praktisch was hij niet en eigenlijk ook niet erg sfeervol. Zonde! want de voortuin is tenslotte het visitekaartje van je huis. Wij laten je zien hoe je met onze buitenverlichting’s avonds net zoveel van de voortuin kan genieten als overdag. 

 

Van sfeerloos
Naar sfeervol
 

Om snel meer sfeer te creëren, lichtte Tom de planten en bloemen in de border uit met MINI SCOPE spotlights. Omdat Chiel en Frouzan vaak later thuiskomen, installeerde Tom PUCK 22 DARK grondspots in de tegels om het pad naar de voordeur te verlichten. Wel zo veilig! Dankzij deze creatieve combinatie van verschillende types buitenverlichting zijn Chiel en Frouzan er bovendien van verzekerd dat hun gasten nu ’s avonds net onder de indruk zijn van de voortuin als overdag.

 

 
Buitenverlichting
Maakt je tuin 's avonds veiliger
 

Met buitenverlichting maakte Tom deze voortuin tot slot ook veiliger. Inbrekers lopen namelijk sneller voorbij aan een goed verlichte voortuin. Bij de voordeur is bijvoorbeeld deze HALO DARK DOWN wandlamp geïnstalleerd. Dit type wandlamp is leverbaar in een 12 volt uitvoering, of zoals in dit geval een 230 volt versie die op een bestaand stroompunt aangesloten kan worden. 

 

Back to top