Welkom in de avondtuin van Henken Veenendaal

Momenteel staat u op een hotspot in de showtuin van Henken Veenendaal. Deze hotspot hebben wij ingericht om u een beeld te geven hoe mooi een tuin kan zijn, overdag en ’s avonds.

Omdat u overdag deze showtuin bezoekt is het heel lastig om een goed beeld te krijgen van wat licht voor uw tuin kan betekenen. Vandaar deze website.

Hieronder ziet u een foto, genomen op de plek waar u staat, maar dan in de avond. Zo kunt u de in-lite magie van licht in uw tuin toch op dit moment beleven.

 

   

 

Dezelfde tuin, maar dan met de magie van licht. Wilt u uw tuin ook een stukje extra magie meegeven en nog langer genieten van een mooi aangelegde tuin?

Dat kan, bij Henken Veenendaal verkopen wij in-lite premium tuinverlichting. Een tuin die overdag al mooi is, verdient het ook om in de avond verlicht te worden.

 

In de bovenstaande tuin, zijn de volgende armaturen verwerkt:
 1. EVO LOW DARK EVO LOW DARK
  EVO LOW DARK

  The EVO LOW DARK is a real eye-catcher. This standing light fixture produces a considerable amount of light, but is anything but glaring. This fixture is perfect for creating a unique lighting ambiance along walkways and driveways. 

  Out of stock
 2. EVO HYDE 550 DARK EVO HYDE 550 DARK
  EVO HYDE 550 DARK

  The EVO HYDE 550 DARK lets you easily create unique lighting effects in your yard.  The EVO HYDE indirect line-lighting can be installed under stairs, duckboards, railings and (sitting) walls. 

 3. EVO HYDE 180 DARK EVO HYDE 180 DARK
  EVO HYDE 180 DARK

  The EVO HYDE indirect line-lighting can be installed under stairs, duckboards, railings and (sitting) walls.

 

 

 

Back to top