Procedure retouren

Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat er toch iets verkeerd gaat bij het leveren van uw bestelling. Wanneer er teveel of verkeerde producten zijn geleverd, vragen wij u dit uiterlijk binnen 2 werkdagen bij ons te melden via het webformulier op de pagina  Aanmelden Retour. Volgt u hierbij de onderstaande retour procedure:
 

 • Vul het webformulier in op de pagina  Aanmelden Retour
 • Voeg een scan of foto toe van de bijbehorende pakbon(nen)
 • U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw retourmelding op dealer online met daarbij een uniek retournummer
 • Onze klantenservice neemt uw retourmelding in behandeling. Wanneer deze akkoord is bevonden krijgt u een e-mail met de bevestiging dat uw retourzending is aangemeld bij onze pakketdienst
 • Let erop dat het pakket op tijd klaar staat voor onze pakketdienst. Wij vragen u uw artikelen altijd te verpakken volgens onze verpakkingsrichtlijnen voor retouren en de e-mail met de dealer online retourmelding in de doos mee te sturen.  
 • Zodra het pakket door ons is ontvangen, zal onze technische dienst deze controleren.
 • Wanneer de artikelen compleet en onbeschadigd zijn teruggestuurd, zal tenslotte de administratieve afwikkeling plaatsvinden.


De retourmeldingen van uw bedrijf kunt u terug vinden onder Retouren & Defecten bij 'Mijn in-lite'. Heeft u nog vragen over de procedure retouren, dan kunt u deze stellen aan onze afdeling klantenservice. 
 

Aanmelden Retour 

Procedure defecten

Mocht er onverhoopt iets zijn met een in-lite product, dan kan er binnen de gestelde garantievoorwaarden, aanspraak worden gemaakt op de garantie. U kunt het defect bij ons melden via het webformulier op de pagina  Aanmelden Defect. Volgt u hierbij de onderstaande defect procedure:

 • Vul het webformulier in op de pagina  Aanmelden Defect
 • Wij vragen u om de naam en plaats van de klant die het defect bij u heeft aangemeld. Dit kan een hovenier zijn of een consument. 
 • Voeg een foto of scan toe van het bijbehorende aankoopbewijs. Dit dient een geldig aankoopbewijs of in-lite garantiecertificaat te zijn. 
 • U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw defectmelding op dealer online met daarbij een uniek defectnummer
 • Onze klantenservice neemt uw defectmelding in behandeling. Wanneer het defect behandeld moet worden door onze technische dienst, krijgt u een e-mail van onze klantenservice met de bevestiging dat uw retourzending is aangemeld bij onze pakketdienst
 • Let erop dat het pakket op tijd klaar staat voor onze pakketdienst. Wij vragen u uw artikelen altijd te verpakken volgens onze verpakkingsrichtlijnen voor defecten en de e-mail met de dealer online defectmelding in de doos mee te sturen.  
 • Zodra het pakket door ons is ontvangen, zal onze technische dienst deze controleren en vervolgens in behandeling nemen. Zij beoordelen of het defect gerepareerd kan worden of vervangen dient te worden. 
 • U ontvangt tenslotte het gerepareerde of vervangende artikel retour met een beoordelingsformulier waarop staat aangegeven hoe het defect door onze technische dienst is beoordeeld en afgehandeld.


De defectmeldingen van uw bedrijf kunt u terug vinden onder Retouren & Defecten bij 'Mijn in-lite'. Heeft u nog vragen over de procedure defecten, dan kunt u deze stellen aan onze afdeling klantenservice. 


Belangrijk! Spaar uw defecten niet op. Wij proberen uiteraard uw melding zo spoedig mogelijk af te handelen. Desondanks dient u bij een defectmelding rekening te houden met een doorlooptijd van zo’n 1,5 tot 2 weken. Uit service oogpunt naar uw klant verzoeken wij u daarom uw defecten direct bij ons aan te melden.

Aanmelden Defect

Global Headquarters

Stephensonweg 18

4207 HB Gorinchem

Netherland

+31 18 46 88 760

service@in-lite.com

Openingstijden klantenservice

Maandag tot en met vrijdag    8:30 tot 17:00

Back to top