Maak je tuin bijzonder met tuinverlichting

Je tuin in één dag omtoveren tot een sfeervolle en gezellige buitenruimte? Het kan! T

om en Evelyn transformeerden de kale tuin van Chantal & Patrick in een prachtige sfeervolle tuin. Hoe? Je ziet het in de video.

 

 

 

Hoe verlicht ik mijn tuin met in-lite verlichting?

 
 
Zichtlijnen
 
 

Je wilt je tuin graag sfeervol verlichten, maar waarmee begin je voor een mooi resultaat? Allereerst breng je de zichtlijnen van je tuin in kaart. Simpel gezegd… van waaruit kijk je naar de tuin en waar komt de tuinverlichting het beste tot zijn recht. Vooral het zicht vanuit je huis of vanaf de zithoek in de tuin is belangrijk.

 

 
Tuinelementen
 
 

Als je dit gedaan hebt, bekijk je welke tuinelementen binnen deze zichtlijnen interessant zijn om te verlichten. Bij de tuin van Chantal & Patrick zijn bijvoorbeeld de oprit, overkapping en schutting verlicht met de PUCKMINI SCOPE CEILING en ACE DOWN DARK. De keuze voor deze buitenlampen is tot stand gekomen met onze Product Advisor, een handige hulptool om de juiste verlichting te kiezen bij elk tuinelement. Lees verder voor meer informatie.

 

Product advisor
Naar sfeervol
 

We kunnen ons voorstellen dat je wat hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste in-lite verlichting. Vandaar dat je gebruik kunt maken van onze Product Advisor, een handige tool die je helpt bij het maken van de juiste keuzes per tuinelement. De Product Advisor laat per tuinelement zien welk type buitenlamp het beste past en laat daarnaast een bijbehorend plaatsingsadvies zien. Wil jij de Product Advisor gebruiken? Probeer ‘m nu uit!

 

Back to top