Private Residence St. Maxime

In het zuiden van Frankrijk ligt aan de Middelandse zee het plaatsje St. Maxime. Op deze plek bevindt zich een schitterend woonhuis dat uitkijkt over de baai. Het hoveniersbedrijf Stargarden kreeg in 2018 de opdracht om de tuin aan te leggen en hierbij hoort uiteraard verlichting. Hiervoor schakelde ze in-lite lab in en in een mooie samenwerking is een schitterend resultaat behaald.

 
 

Van binnen naar buiten

De enige wens van de klant was om de sfeer die binnen gecreëerd was door te trekken naar buiten. De villa is van een Nederlandse interieur architecte en binnen is het prachtig ingericht met veel design meubels. Vanwege de vele aarde tinten die het huis en de tuin bevatten hebben we gekozen voor het ACE CORTEN concept. Verschillende plekken in de tuin zijn verlicht zoals de oprit, het pad naar de tuin, de buiten keuken en natuurlijk de exotische beplanting. Verschillende spots maken het in combinatie met ACE CORTEN een zeer sfeervol geheel. De unieke ligging en de indeling van de tuin zorgen voor een idyllisch plaatje!

Wil jij ook weten wat verlichting kan doen met jouw tuin?

NEEM CONTACT OP

Back to top