Welkom in de avondtuin van Henken Veenendaal

Momenteel staat u op een hotspot in de showtuin van Henken Veenendaal. Deze hotspot hebben wij ingericht om u een beeld te geven hoe mooi een tuin kan zijn, overdag en ’s avonds.

Omdat u overdag deze showtuin bezoekt is het heel lastig om een goed beeld te krijgen van wat licht voor uw tuin kan betekenen. Vandaar deze website.

Hieronder ziet u een foto, genomen op de plek waar u staat, maar dan in de avond. Zo kunt u de in-lite magie van licht in uw tuin toch op dit moment beleven.

 

   

 

Dezelfde tuin, maar dan met de magie van licht. Wilt u uw tuin ook een stukje extra magie meegeven en nog langer genieten van een mooi aangelegde tuin?

Dat kan, bij Henken Veenendaal verkopen wij in-lite premium tuinverlichting. Een tuin die overdag al mooi is, verdient het ook om in de avond verlicht te worden.

 

In de bovenstaande tuin, zijn de volgende armaturen verwerkt:
  1. EVO DARK EVO DARK
    EVO DARK

    Die eleuchte EVO DARK ist ein Stilobjekt für den Garten, die auf einer Seite ein architektonisch klares Lichtbild abgibt. EVO DARK kommt am besten zur Geltung, wenn sie zum Beispiel in ein Beet mit höherer Bepflanzung oder neben einem aufgestellt wird.

    269,00

 

 

 

Back to top