Welkom in de avondtuin van Henken Veenendaal

Momenteel staat u op een hotspot in de showtuin van Henken Veenendaal. Deze hotspot hebben wij ingericht om u een beeld te geven hoe mooi een tuin kan zijn, overdag en ’s avonds.

Omdat u overdag deze showtuin bezoekt is het heel lastig om een goed beeld te krijgen van wat licht voor uw tuin kan betekenen. Vandaar deze website.

Hieronder ziet u een foto, genomen op de plek waar u staat, maar dan in de avond. Zo kunt u de in-lite magie van licht in uw tuin toch op dit moment beleven.

 

   

 

Dezelfde tuin, maar dan met de magie van licht. Wilt u uw tuin ook een stukje extra magie meegeven en nog langer genieten van een mooi aangelegde tuin?

Dat kan, bij Henken Veenendaal verkopen wij in-lite premium tuinverlichting. Een tuin die overdag al mooi is, verdient het ook om in de avond verlicht te worden.

 

In de bovenstaande tuin, zijn de volgende armaturen verwerkt:
 1. EVO DARK EVO DARK
  EVO DARK

  Die eleuchte EVO DARK ist ein Stilobjekt für den Garten, die auf einer Seite ein architektonisch klares Lichtbild abgibt. EVO DARK kommt am besten zur Geltung, wenn sie zum Beispiel in ein Beet mit höherer Bepflanzung oder neben einem aufgestellt wird.

  269,00
 2. EVO HYDE 550 DARK EVO HYDE 550 DARK
  EVO HYDE 550 DARK

  Mit EVO HYDE 550 DARK können Sie ganz leicht neue Lichteffekte im Garten erschaffen.

  107,00
 3. EVO HYDE 180 DARK EVO HYDE 180 DARK
  EVO HYDE 180 DARK

  Die indirekte Reihenbeleuchtung von EVO HYDE platzieren Sie unter Treppen, Stegen, Balustraden und (Sitz-) Mauern. Der Lichteffekt ist besonders und funktional.

  75,00

 

 

 

Back to top