Installatie HUB-50 & HUB-100 in 4 stappen

in-lite buitenverlichting is gebaseerd op laagspanning (12 volt). Onze verlichting is daarmee veilig en gemakkelijk zelf te installeren.

In slechts 4 stappen lever je al een professioneel aangelegd systeem op. Bekijk de video's en zie hoe je ons systeem eenvoudig installeert. 

 

stap 1: transformator

In deze video zie je hoe je de transformator & lichtsensor op een correcte wijze installeert. Bekijk de video voor alle tips.

 

stap 2: move

De MOVE detecteert beweging tot 12 meter onder een hoek van 40 graden verticaal en 105 graden horizontaal. Eenvoudig aan te sluiten op de transformator middels de tulpstekker.

U stelt de functies van de bewegingsmelder in op de transformator zelf. De richting van de bewegingsmelder kunt u nog naar beneden verstellen na montage.

 

stap 3: kabel

De kabel geleidt de stroom en zorgt dat de armaturen gaan branden. Leg hem langs bestrating en borders, zodat je er later nog bij kunt.

Bekijk de video en je bent klaar om de kabel uit te rollen.

 

stap 4: armaturen

Tijd voor de laatste stap, het aansluiten van de lampen zelf! We hebben vier categorieën: staande lampen, wandlampen, grondspots en buitenspots.

 

 

Back to top