Reiniging
van je tuinlampen
 

Zorg er in ieder geval voor dat je je tuinlampen eens per jaar, bijvoorbeeld in het voorjaar, afneemt met een schone doek en warm water. Schakel voor de zekerheid de elektriciteit uit, doe dit altijd bij armaturen die aangesloten zijn op 230 volt!

Seizoenslicht
 

In de winter staat je tuin er anders bij dan in de zomer. Het voor- en najaar zijn de momenten om nog eens kritisch naar de verlichting in je tuin te kijken. Zijn er aanpassingen nodig? Bedenk je dat je ’s winters weinig in de tuin zult zitten en vaker vanuit het huis de tuin in zult kijken. Tijdens die donkere maanden heb je veel plezier van een lichtpunt achterin je tuin. Zo kun je vanuit het huis de hele tuin overzien hetgeen naast sfeer ook een gevoel van veiligheid geeft. In de zomer wil je daarentegen juist het accent leggen op je terras en mooie in bloei staande beplanting. Onze verlichting is eenvoudig te verplaatsen, dus kun je makkelijk verandering aanbrengen in je lichtplan. Ook je tuin is een levend geheel.

 
Lampjes 
verwisselen
 

In het geval van een tuinlamp met een halogeen of gloeilampje zul je er rekening mee moeten houden dat je regelmatig (afhankelijk van hoe vaak en hoe lang je verlichting brandt) lampjes zult moeten verwisselen. Bij onze LED tuinlampen hoeft dit niet. 

 

Back to top