IN-LITE SMART
GEBRUIK DE SLIMME VERLICHTING SMART

GEBRUIK KLEURVERLICHTING SMAAKVOL

Bij in-lite geloven we dat de mogelijkheden van licht oneindig zijn. Daarom blijven we innoveren en ontwikkelen. We hebben jaren gewerkt aan het ontwikkelen van het perfecte licht. Hierdoor hebben we een van de meest natuurgetrouwe verlichting (CRI 90+) die bestaat. Precies deze passie en precisie hebben we gestoken in de ontwikkeling van in-lite kleurverlichting. Een nieuwe stap in verlichting. Een stap waar we graag ook onze visie over delen.
Het is namelijk een dunne lijn tussen sfeervol lichtgebruik en overmatig gebruik.
Lees hieronder over onze visie op kleurverlichting en maak buiten bijzonder.

DE KERN VAN ONZE VISIE

Kleurverlichting zetten we in als een ‘extra laag’ in de tuin. Het is verlichting wat je op de gezelligste momenten aanzet. Hierbij leggen we de focus op (indirecte) lichteffecten rond overkappingen, zit- en lounge hoeken en buitenkeukens. Wat groen is (zoals bomen en planten) blijf groen in de in-lite tuinen. Niks is mooier dan CRI 90+ verlichting op een boom of plant.

DIT ADVIES IS UITGEDRAGEN DOOR IN-LITE LAB

in-lite LAB is verantwoordelijk voor de ‘speciale projecten’ binnen in-lite. Hun doel is iedere buitenruimte zo uniek, creatief en magisch mogelijk te verlichten. Ze ontwerpen sfeervolle 3D lichtplannen voor de grootste particuliere tuinen, terrassen van hotels of restaurants en semi-openbare buitenruimtes. Is er behoefte aan een lichtdemo op locatie? Dan is LAB het team dat dit verzorgt. Ze helpen je zo goed mogelijk in het maken van de juiste keuzes. Ben je eigenaar van een unieke buitenruimte en op zoek naar een lichtplan. Neem dan contact met ze op.

Back to top